• Kurkuma latte – idd magad szépre!

  Az aranyló kurkuma latte nem csak kinézetre lélekmelegítő, de megszámlálhatatlanul …

 • Retinol, a 21. századi csodaszer?

  Pigmentfoltokkal, ráncokkal, pattanásokkal küzdesz? Akkor egy retinolos szérumnak mindenképpen ott …

 • A leghatásosabb trükkök száraz bőr ellen

  Hirtelen jó pár fokkal leesett a hőmérséklet, ami előbb-utóbb …

 • Előbb a szérum vagy az arcolaj? Így rétegezd a …

  Ha nem a helyes sorrendben viszed fel a bőrápolóidat, a hatóanyagok …

 • Miből mennyit kenj?

  Tudod, hogy pontosan mennyit kell felvinned a szérumodból, a szemránckrémedből …

 • Geek & Gorgeous – a magyar The Ordinary (csak jobb)

  Már nagyon régóta tervezek blogposztot írni az egyik legkedvesebb magyar márká…

 • Rólam

  Újságíró-szerkesztő vagyok, aki megszállott rajongója mindennek, ami szépségápolással kapcsolatos. Mióta az eszemet tudom, érdekelt a bőr működése és gyakorlatilag minden, ami ehhez köthető. Emlékszem, körülbelül 5 éves lehettem, amikor a kertünkben gyűjtött növényekből készítettem “főzetet”, amit magamra és az akkori barátnőmre is rákentem (hála az égnek, semmi bajunk nem lett). Szentül hittem, hogy ez egy igazi csoda gyógynövény főzet, ami minden bőrt szebbé tesz, minden sebet begyógyít.

  Később aztán elterelődtem a kommunikáció irányába, és az írás lett a szenvedélyem, amit a mai napig „főállásban” űzök, mint lifestyle újságíró. A szépség iránti vonzódásom azonban nem hagyott alább, így 7 évvel ezelőtt sminkes végzettséget szereztem. Közvetlenül a kisfiam születése előtt pedig elindítottam a Peonilla nevű blogom, ami a baba érkezése utáni teendők, illetve az újságírói munkáim miatt kissé háttérbe szorult. Az igazság azonban az, hogy folyamatosan lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy nem csinálom, hiszen annyira szerettem. De úgy éreztem, hogy ha nem tudok tökéleteset alkotni (nincs időm kutatni, fotózgatni stb.), akkor úgy nincs is értelme. Ez a nyomás most is rajtam van, hiszen ma már annyi a gyönyörű szépségblog, de úgy gondoltam, hogy nem hagyom, hogy a maximalizmusom eltérítsen, és újra nekivágok. Nem fogok minden egyes képet én csinálni, de igyekszem majd saját fotókkal is személyesebbé és hitelesebbé tenni az oldalt.

  A fókusz megmarad, hiszen számomra az igazi szerelem a természetes, natúr, organikus kozmetikumok. Nem vagyok extrémista ebből a szempontból (sem), de azért mindig törekszem rá, hogy lehetőség szerint a legtisztább kozmetikumokat válasszam. (Nem azért, mert ez most trendi, hanem azért, mert tisztában vagyok vele, hogy az egész szervezetemre hatással van.) Ebben szeretnék segíteni neked is és mindenkinek, aki az oldalamra téved, illetve abban, hogy egyre többen felismerjék: minden mindennel összefügg. Éppen ezért a holisztikus megközelítésben hiszek, aminek köszönhetően táplálkozással, életmóddal és lélekápolással kapcsolatos tanácsokkal, tippekkel is találkozhatsz a blogon.

  Remélem, hogy ha csak egy kicsit is, de talán hozzájárulhatok ahhoz, hogy egyre több magabiztos, önbizalommal teli, boldog és kiegyensúlyozott nő legyen a világon. Köztük Veled az élen. 😉 Azt hiszem, ez a fő küldetésem.

  Nagyon örülök, hogy itt vagy. 🙂  Jó olvasgatást!

  Disclaimer: A termékekről szóló írásokban az én saját, személyes és őszinte véleményemet fogalmaztam meg. Azért tesztelek kozmetikumokat és írok beszámolókat, mert szeretem ezt csinálni. Ha szeretnél együttműködni velem valamilyen formában, vagy kérdésed van, kérlek keress meg ezen az email címen: peonilla@peonilla.com. Természetesen írhatsz üzenetet Facebookon és Instagramon is. 🙂 Köszönöm!