Rólam

Újságíró-szerkesztő vagyok, aki megszállott rajongója mindennek, ami szépségápolással kapcsolatos. Mióta az eszemet tudom, érdekelt a bőr működése és gyakorlatilag minden, ami ehhez köthető. Emlékszem, körülbelül 5 éves lehettem, amikor a kertünkben gyűjtött növényekből készítettem „főzetet”, amit magamra és az akkori barátnőmre is rákentem (hála az égnek, semmi bajunk nem lett). Szentül hittem, hogy ez egy igazi csoda gyógynövény főzet, ami minden bőrt szebbé tesz, minden sebet begyógyít.

Később aztán elterelődtem a kommunikáció irányába, és az írás lett a szenvedélyem, amit a mai napig „főállásban” űzök, mint lifestyle újságíró. A szépség iránti vonzódásom azonban nem hagyott alább, így 7 évvel ezelőtt sminkes végzettséget szereztem. Közvetlenül a kisfiam születése előtt pedig elindítottam a Peonilla nevű blogom, ami a baba érkezése utáni teendők, illetve az újságírói munkáim miatt kissé háttérbe szorult. Az igazság azonban az, hogy folyamatosan lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy nem csinálom, hiszen annyira szerettem. De úgy éreztem, hogy ha nem tudok tökéleteset alkotni (nincs időm kutatni, fotózgatni stb.), akkor úgy nincs is értelme. Ez a nyomás most is rajtam van, hiszen ma már annyi a gyönyörű szépségblog, de úgy gondoltam, hogy nem hagyom, hogy a maximalizmusom eltérítsen, és újra nekivágok. Nem fogok minden egyes képet én csinálni, de igyekszem majd saját fotókkal is személyesebbé és hitelesebbé tenni az oldalt.

A fókusz megmarad, hiszen számomra az igazi szerelem a természetes, irritáló összetevőktől mentes kozmetikumok. Nem vagyok extrémista ebből a szempontból (sem), de azért mindig törekszem rá, hogy lehetőség szerint a legtisztább kozmetikumokat válasszam. (Nem azért, mert ez most trendi, hanem azért, mert tisztában vagyok vele, hogy az egész szervezetemre hatással van.) Ebben szeretnék segíteni neked is és mindenkinek, aki az oldalamra téved, illetve abban, hogy egyre többen felismerjék: minden mindennel összefügg. Éppen ezért a holisztikus megközelítésben hiszek, aminek köszönhetően táplálkozással, életmóddal és lélekápolással kapcsolatos tanácsokkal, tippekkel is találkozhatsz a blogon.

Remélem, hogy ha csak egy kicsit is, de talán hozzájárulhatok ahhoz, hogy egyre több magabiztos, önbizalommal teli, boldog és kiegyensúlyozott nő legyen a világon. Köztük Veled az élen. 😉 Azt hiszem, ez a fő küldetésem.

Nagyon örülök, hogy itt vagy. 🙂  Jó olvasgatást!

Disclaimer: A termékekről szóló írásokban mindig az én saját, személyes és őszinte véleményemet fogalmazom meg. Azért tesztelek kozmetikumokat és írok beszámolókat, mert szeretem ezt csinálni. Ezért olyasmiről biztosan nem fogok írni, ami nem vált be vagy valami miatt nem tartom jónak. Ha szeretnél együttműködni velem valamilyen formában, vagy kérdésed van, kérlek keress meg ezen az email címen: peonilla@peonilla.com. Természetesen írhatsz üzenetet Facebookon és Instagramon is. 🙂 Köszönöm!